Yara Day Spa

Ki ne szeretne mai rohanó világunkból kiszállni egy kicsit a mókuskerékből, testileg-lelkileg ellazulni, energiát tankolni?! És mindezt – természetesen-egyetlen nap leforgása során.

Egy testre szabott „day spa„ programmal ez az álom megvalósulhat, s még az elfoglalt, folyton rohanó, minden percét hetekre beosztó vendég menetrendjébe is beilleszthető.

Egy olyan hely, mely – ha csak néhány órára is – menedéket kínál nők és férfiak számára egyaránt. Egész napos kényeztető, pihentető, frissítő, szépítő programot is ajánl. Számos szolgáltatásunk közül válogathat – a francia MATIS szépségápolástól – a luxus ránctalanításig, a kényeztető masszázstól a különleges testpakolásig.

A Yara Day Spa egy olyan szépségstúdió, mely biztosítja a vendégek változatos, luxus és holisztikus kikapcsolódását. Ez Pécsen a belváros szívében lévő kozmetikai szépségszalon folyamatosan arra törekszik, hogy sokrétű, relaxáló és szépítő kezeléseket ajánljon vendégeinek.

Biztosíthatom afelől, hogy pihentető és emlékezetes élményben lesz része a kezelések során. Az ide betérő vendég a legszínvonalasabb szintű kezelések tárházából válogathat, miközben megpihen, ellazul és megszépül. Természetes színvilág, gyertyák, illatosítók, és háttérzene segíti a még teljesebb ellazulást.

Szerezzen örömteli pillanatokat Önmagának és szeretteinek.

Nyitvatartás:
Bejelentkezés alapján

Elérhetőségek:
Cím: 7621 Pécs, Jókai Mór u. 9. 1. emelet

Mosonyiné Andy – 0036-30-30-20-300
Kozmetika,infraszauna ajándékutalvány
Szőrtelenítés-intimgyanta

Szundi Eszter – 0036-70-457-2821
Gyógymasszőr, gyógytestnevelő

Forrás: Yara Day Spa

Hogy tetszett ez a bejegyzés?

Kattints a csillagokra és értékelj.

Értékelés 0 / 5. Szavazatok: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Megosztás
by Ezpécs

Pécsi városi magazin, aktuális információkkal, programokkal...

0 Replies to “Yara Day Spa”