Virág Cukrászda & Kávézó Pécs

A Virág Cukrászda Pécs belvárosában, a Széchenyi téren található. Ha csak egy finom kávéra vágyik is, térjen be hozzánk és fogyassza el teraszunkon, vagy kerthelyiségünkben, mely a Belváros egyik legnagyobb kerthelyisége.

Élvezze fagylaltját vagy kávéját a meghitt Hild- udvarban! Az üzlet teraszáról a városban egyedülálló kilátás nyílik a Dzsámira, a Széchenyi térre, valamint a Mecsekre és a TV-toronyra. Teraszunk szinte állandó árnyékban van, köszönhetően a teraszra árnyékot bocsátó gömbkőriseknek, így a legnagyobb nyári melegben is kényelmesen gyönyörködhet városunk főterében, miközben fagylaltjainkat, süteményeinket, italainkat, frissen csapolt söreinket vagy helyben készített koktéljainkat fogyasztja.

Széles választékú fagylaltjaink helyben főzött fagylaltok, melyek kiváló minőségű alapanyagokból készülnek. Választékunkban koffeinmentes kávé, alkoholmentes koktélok és cukormentes fagylaltok is megtalálhatóak! Télen forrócsokoládé- és teakülönlegességeinkkel, valamint házi süteményekkel várjuk Kedves Vendégeinket. Igényes környezet, udvarias kiszolgálás!

Térjen be hozzánk az év bármely napján!

Forrás: Virág Cukrászda & Kávézó Pécs

Hogy tetszett ez a bejegyzés?

Kattints a csillagokra és értékelj.

Értékelés 0 / 5. Szavazatok: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Megosztás
by Ezpécs

Pécsi városi magazin, aktuális információkkal, programokkal...

0 Replies to “Virág Cukrászda & Kávézó Pécs”