Szenes Klub

Nappal az a hely, ahova beülhetsz feltöltődni két óra között, ha csak társaságra vágysz, esetleg Jengáznál egyet, belehuppannál az egyik babzsákfotelbe, vagy egyszerűen nincs szükséged semmi másra, csak bambulni egy kávé fölött.

Használhatod a számítógépeket, kérhetsz zenét a nappali ügyelőtől, firkálhatsz krétával a raklap asztalokra és nyugodtan érezheted magad otthon, Hétfőtől péntekig 9-től 17 óráig. Hétfő esténként szorgalmi időszakban pedig iderajzanak a BTK-sok.

Ez az otthonunk, és egyben a pécsi egyetemi klubélet örök bástyája. Innen indult a 30y, a Kispál és még sokan mások a pult mögül vagy nappali ügyelőként.

A zene stílusok széles palettája felsorakozik a színpadunkon, mindemellett egyetemi rendezvények is, például szakesteknek is adunk helyet. Van zenekarod? Énekelsz? Tudsz gitározni? Keress meg minket, a Szenes Klub törekszik minél több lehetőséget adni az ifjú titánoknak.

Nyitvatartás:
Hétfő-Csütörtök: 9:00-17:00
Péntek: 9:00-13:00
Szombat-Vasárnap: Zárva

Elérhetőségek:
Cim: Pécs, Pacsirta utca 2. 7624
e-mail: szenes.pecs@gmail.com
Árkategória: $$

Tömegközlekedés:
A 30-as és 30y-os buszokkal a belvárosból az egyetemhez érkezünk. A 2-es busszal a Szliven áruházhoz lehet eljutni. A 2-essel Uránvárosból és Fehérhegyről lehet a Szenest megközelíteni. Emellett az 55-ös busz Kertvárosból érkezik hozzánk.

Fotó: Váldi Erzsébet

Forrás: Szenes Klub

Vélemény, hozzászólás?

Tartalom

Nyelv

EnglishGermanHungarianRussian