ÁSZF

Tartalomjegyzék:

1. Megjelenés
2. Felelősség vállalás
3. Programváltozás nyilatkozat
4. Adatvédelem
5. A weboldal üzemeltetője

Az Ászf letöltése

1. Megjelenés
Az Ezpécs.hu egy helyi információs weboldal, amely többek között pécsi látnivalókkal, programokkal és helyi üzletekkel, szolgáltatásokkal informálja és navigálja a helyieket és a városunkba látogatókat. Célunk, hogy weboldalunk és a hamarosan megjelenő alkalmazásunk a lehető legtöbb információt nyújtsa a felhasználóinak, ezért örömmel veszünk minden pécsi vállalkozást aki megjelenne az Ezpécsen!

Megjelenési típusok és árak:

A megjelenés az Ezpécsen bármely kategóriában ingyenes.

A szolgáltatás megrendeléséhez küldjön e-mailt az info@ezpecs.hu email címünkre a kívánt információkkal vagy keressen minket elérhetőségeinken.

 

Adatok módosítás:
küldjön e-mailt az info@ezpecs.hu email címünkre, amely tartalmazza a kívánt módosítás tartalmát.

 

Program feladás
Pécs és környékén szervezett programokat díjmentesen hirdetheti meg az Ezpécs.hu oldalon. A megjelenéshez küldjön e-mailt az info@ezpecs.hu email címünkre a kívánt információkkal vagy keressen minket elérhetőségeinken. A megjelenési idő korlátlan, a programok a lejáratuk után automatikusan törlésre kerülnek. A szolgáltatás megrendelése Online megrendelésnek minősül

 

További információkért hívja munkatársunkat a 06 70 265 2078-as telefonszámunkon  vagy küldjön e-mailt az info@ezpecs.hu email címünkre.

 

A beküldést követően tartalmait az Általános Szerződési Feltételeinknek megfelelően közzétesszük.

A megrendelés Online szerződéskötésnek minősül.

Az Ezpécs.hu fenntartja az árváltoztatás jogát, az árváltozás a változást követően feladott hirdetésekre vonatkoznak.

Az Ezpécs.hu fenntartja a jogot, hogy az Általános Szerződési Feltételeknek nem megfelelő, törvényeket sértő vagy az oldal céljaival, tartalmával nem összeegyeztethető promóciós vagy lista megjelenések és programok közzétételét megtagadja. 

 

2. Felelősség vállalás
Az Ezpécs.hu üzemeltetője és munkatársai a beküldött tartalom valódiságáért, a csatolt fotók tulajdon és terjesztési jogaiért a hirdetésben szereplő megváltozott vagy téves adatok miatt keletkező esetleges kellemetlenségekért, károkért nem vállalnak felelősséget, a felelősség kizárólag a beküldőt terheli. A beküldött módosításokat, a tudomásunkra jutott adatokat soron kívül javítjuk.

 

3. Programváltozás nyilatkozat
Fontos számunkra a hiteles, megbízható tájékoztatás, mégis előfordulhat, hogy az Ezpécs-től függetlenül egyes beküldött programok megváltozhatnak, elmaradhatnak. A programok változtatásának jogát a program szervezői fenntartják. Az Ezpécs.hu semmilyen felelősséget nem vállal az elmaradt, módosult programokért, az abból keletkező esetleges károkért. Érdemes (főként távolabbról utazás esetén) a program időpontja előtt informálódni a programleírásban található hirdetői kapcsolati elérhetőségeken, forrás linken, a szervezők vagy a meghirdetett helyszínek elérhetőségein.

 

4. Adatvédelem
Az adatkezelési tájékoztatónkat itt találja

Az Ezpécs.hu weboldal használatával és szolgáltatásainak igénybevételével az Általános Szerződési Feltételek és az Adatkezelési tájékoztatónkat elfogadja.

 

5. A weboldal üzemeltetője
Treszka József

Tárhely szolgáltató:
Netmask Interactive Kft.
Cím: 1131. Budapest, Nővér u. 110.
Ügyfélszolgálat (munkanap 9-17): +36 70 904 5353, Fax: +36 1 700 2465
E-mail: ugyfelszolgalat@netmask.hu

Elérhetőségek:

Tel: 06 70 265 2078
E-mail: info@ezpecs.hu
Web: ezpecs.hu

A jelen Általános Szerződési Feltételek visszavonásig érvényes, a módosítás jogát külön értesítés nélkül  fenntartjuk.

 

Utolsó módosítás: 2020.02.13.