Arborétumok Napja a Pintér Kertben

Térkép betöltése...

Időpont
Dátum - 2018/05/29
08:00 - 16:00

Helyszín
Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság
Pécs, Tettye tér 8.

Mentés:
iCal / 0


Az egész napos növényünnepen kedvezményes jegy megvásárlásával megcsodálható a kora nyári pompájában tündöklő Pintér-kert Arborétum. Az arborétumi szabad séta mellé kijelölt időpontokban ingyenes szakvezetést is biztosítunk a látogatók számára.

A Magyar Nemzeti Parkok Hete programja

Cím: Pécs, Tettye tér 9.
Nyitva tartás az Arborétumok Napján: 08.00-16.00
Belépődíj az arborétumba az Arborétumok Napján: 200 Ft/fő

Ingyenes, 1 óra időtartamú szakvezetések időpontjai: 9.00 óra, 11.00 óra, 14.00 óra

Információ:
Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság Tettye Oktatási Központ
Tel.: 30/377-3383, 72/518-223 • E-mail: rozsaa@ddnp.kvvm.hu
www.ddnp.hu

Fontos a kényelmes túracipő/bakancs és az időjárásnak megfelelő túrafelszerelés megválasztása, a szúnyogok és kullancsok elleni védelem. A programot a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság munkatársa vezeti. A programon mindenki saját felelősségére vesz részt. A résztvevők tudomásul veszik, hogy a programon kép-, illetve videofelvétel készülhet. A részvevők a programon való részvételükkel hozzájárulnak a kép-, videofelvétel készítéséhez, és annak a DDNPI weboldalaira és Facebook oldalaira történő feltöltéséhez, valamint a DDNPI kommunikációjához, marketingjéhez történő időbeli korlátozás nélküli felhasználásához.

Forrás: DDNP

Ajánljuk figyelmébe

Leave a Comment

Jelenleg épp frissítési munkákat végzünk. Az EZPÉCS a frissítés alatt is üzemel, az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk. A Frissítés néhány napot vesz igénybe.. Elrejtés