PécsZoo

Gyere, látogass el a nemrég megújult Pécsi Állatkertbe! Ismerd meg a hazai és egzotikus állatokat! A Mecsek oldalában található pécsi állatkert, másnéven PécsZoo,1960 fogadja az idelátogatókat.

Az idők során szükségessé vált fejlesztése, mely 2016-ra meg is valósult. Ennek során jött létre egy 1000 négyzetméteres ökoturisztikai park és fogadóközpont, az állatkert felújítása (az oroszlánok és a vízilovak modern kifutóin kívül a teljes területé), területének fél hektáros megnövelése.

Az állatkert lakói között majmok (legnépesebb mókusmajom csapat Magyarországon), patás állatok (zebra, bölény, teve) ragadozók (tigris, farkas, medve, puma, prérikutya,oroszlán, hiúz )valamint madarak, és fóka és még sok más állat is található.

A Pécsi Állatkert szakmai munkájának elismeréseként a kontinens legrangosabb állatkerti szervezetének, az EAZA-nak (European Association of Zoos and Aquaria, Európai Állatkertek és Akváriumok Szövetsége) ideiglenes tagja lett! A pécsi állatkert látványetetésekkel, születésnapi partik szervezésével, Zoo táborral és még sok érdekes programmal várja az érdeklődőket!

Jegyárak a PécsZoo oldalán és a helyszínen megtalálhatóak.

Eredeti cikk: http://pecszoo.hu/

 

Hogy tetszett ez a bejegyzés?

Kattints a csillagokra és értékelj.

Értékelés 0 / 5. Szavazatok: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Megosztás
by Ezpécs

Pécsi városi magazin, aktuális információkkal, programokkal...

0 Replies to “PécsZoo”