EZPÉCS

Pécsi Programok, információk, aktualitások…

Paintball a stressz elleni orvosság Pécsett

Ha még sosem paintballoztál, a 2020-as év a te éved! Hogy téged is meggyőzzünk arról, hogy neked is kell próbálnod ezt a sportot, készítettünk neked egy videót, amit ide kattintva tudsz megtekinteni.

Link: https://www.youtube.com/watch?v=qlVSwJbu8es&t=25s

Esetleg attól tartasz, hogy fáj? Kételyeidet teljes mértékben el kell oszlatnunk, ugyanis a legjobb referenciánk erre egy 14 éves lány osztálycsoport (szülői felügyelettel), akik minden évben ellátogatnak hozzánk egy szuper kis csatára.

Persze, az elején mindenki fél, főleg a hölgyek. De nem egyszer találkoztunk már vele, hogy a végén pont ők voltak azok, akik nem akarták abbahagyni a játékot, sőt külön csapatot szerveztek, hogy a fiúk csak a lányok ellen legyenek (halkan elárulom, még nyertek is). Úgyhogy nincs mitől tartanod, egy remek élménytől fosztod meg magad, ha kihagyod.

De mégis mitől Prémium a PremiumPaintball???

Ha egyszer ellátogatsz kozármislenyi pályánkra, biztos tapasztalni fogod, hogy nálunk te vagy az első! Fontos számunkra, hogy élménydúsan, fülig érő szájjal és elégedettséggel megtöltve távozz tőlünk a játék végén. Hogy mégis mivel érjük ezt el? Minden fegyverünk/markerünk új és precízen beállított, így pénzed nem a levegőben szétszóródó golyókra költöd. Mindig magas minőségű lőszert használunk, hogy célzott lövéseid mindig oda kerüljenek, ahova azoknak kerülnie kell. Minden játék előtt teljes körű tájékoztatáson és biztonsági oktatáson veszel részt, hogy saját és társaid hibájából se lehessen baleseted. A szakadt göncöket felejtsd el, csak is frissen mosott és méretedben megfelelő, új védőruházatban töltheted nálunk a napot. Van egy tényező, amire biztos nem gondolsz, ha első paintball játékodra készülsz. Ez nem más, mint hogy a fejed egy maszkkal védjük a játék során ami védi szemvilágod. Sok-sok esetben ez azonnal bepárásodik és 120%-ban rontja a játékélményt. Így, hogy zavartalan legyen a játékod, nálunk csak páramentes maszkokat tudsz használni, hogy célpontod mindig tiszta legyen. Így már minden tényező biztosítva van, hogy csak saját tudásodon múljon, eltalálod-e az ellenfeled. Ha elfáradtál, nyugodtan megpihenhetsz a védőzónában lévő 30 fős pihenőegységben, ahol a grátisz üdítőd és rágcsálni valód kényelmesen elfogyaszthatod, míg ki nem pihented magad. A valóélet persze nem hibátlan és tökéletes, ferde tükröt mutatnánk ha nálunk mindent tökéletes és hibátlan lenne. Hátrányaink: pályánk szabadtéri (ami alap esetben nem baj) de ebből adódóan ki vagyunk téve az időjárás viszontagságainak. Mit is jelent ez?! Ha esős az idő lehet, hogy foglalásod egy másik időpontra kell áttennünk. Télen, illetve 10 Celsius-fok alatti átlag hőmérséklet esetén nem tudsz nálunk játszani. Nem azért mert ez lehetetlen, ugyanis a fegyverek működnek hidegben is, de nem tesz jót nekik a rideg használat és mint korábban már említettük, fontos hogy jó minőségű és karbantartott felszerelést használj nálunk a következő szezonban is. Reméljük videónk meghozta a kedved a játékhoz, bármilyen kérdés esetén hívj vagy írj ránk facebook-on.

Weboldalunk: https://www.premiumpaintball.hu/

 

Hogy tetszett ez a bejegyzés?

Kattints a csillagokra és értékelj.

Értékelés 5 / 5. Szavazatok: 16

No votes so far! Be the first to rate this post.

Megosztás