Médiaajánlat

Az Ezpécs.hu egy helyi információs weboldal, amely többek között pécsi látnivalókkal, programokkal és helyi üzletekkel, szolgáltatásokkal informálja a helyieket és a városunkba látogatókat. Célunk, hogy weboldalunk és a hamarosan megjelenő alkalmazásunk a lehető legtöbb információt nyújtsa a felhasználóinak, ezért örömmel veszünk minden pécsi vállalkozást aki megjelenik az Ezpécsen!

A megjelenés az Ezpécsen bármely kategóriában ingyenes.

A szolgáltatás megrendeléséhez küldjön e-mailt az info@ezpecs.hu email címünkre a kívánt információkkal vagy keressen minket elérhetőségeinken.

 

Adatok módosítás:
küldjön e-mailt az info@ezpecs.hu email címünkre, amely tartalmazza a kívánt módosítás tartalmát.

 

További információkért hívja munkatársunkat a 06 70 265 2078-as telefonszámunkon  vagy küldjön e-mailt az info@ezpecs.hu email címünkre.

 

Az Ezpécs.hu fenntartja az árváltoztatás jogát, az árváltozás a változást követően feladott hirdetésekre vonatkoznak. A személyes megkeresés során felajánlott kedvezményes ár csak a megkereséskor érvényes.

Az Ezpécs.hu fenntartja a jogot, hogy az Általános Szerződési Feltételeknek nem megfelelő, törvényeket sértő vagy az oldal céljaival, tartalmával nem összeegyeztethető promóciós vagy lista megjelenések és programok közzétételét megtagadja.

 

Elérhetőségeink:

Tel: 06 70 265 2078

(H-P: 09-18 óra között)

E-mail: info@ezpecs.hu