Life1

A sport egészséges, sportolni jó, de nem csak szép vonalakat és erős izmokat kölcsönöz, hanem javítja az állóképességet és az erőnlétet, és nem utolsó sorban örömet okoz! Soha nem késő  rendszeres sportolásba fogni, ha kedvet kaptál hozzá látogass el a pécsi LIFE1-be!

A pécsi Life1 fitness klub 2014. február 1-jén nyitotta meg kapuit a belváros szívében, a Centrum Áruház épületében. Az 1200 m2-es, teljesen légkondicionált, természetes fényben gazdag fitnesss klubban, a ma megtalálható egyik legmodernebb és legbiztonságosabb erősítő és cardio géppark áll vendégek rendelkezésére.

Erősítésre és nyújtásra kézi súlyzók, rudak és padok mellett 44 db Star Trac kondicionáló gép, cardio edzésre 42 db Star Trac cardio gép – köztük a legközkedveltebbek az edzés közbeni interaktív szórakoztatásért LCD monitorral felszerelve – várja a sportolni vágyókat.

Az ide látogatók számos csoportos óratípus közül választhatnak, legyen szó egy pörgős zumba,  dance óráról, egy elmélyült, nyugodt hangulatú pilates, gerinctorna, jóga óráról, vagy akár egy kemény, dinamikus TRX-ről, spinningről. Az  aerobik és spinning termek gazdagon fel vannak szerelve a legkülönbözőbb eszközökkel.

A Klubban ingyenes wifi szolgáltatást biztosítanak – az aktuális jelszóról a helyszínen lehet érdeklődni.A Life1 Klub látogatására, eszközeinek használatára, az órákon és a foglalkozásokon történő részvételre vonatkozó feltételeket a házirend tartalmazza.

A Klub csak Life1 mágneskártyával látogatható (kivéve az első látogatást). A mágneskártya személyre szóló, és csak annak tulajdonosa használhatja.

Eredeti cikk: Life1 Pécs

Hogy tetszett ez a bejegyzés?

Kattints a csillagokra és értékelj.

Értékelés 0 / 5. Szavazatok: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?