Pécsi Est Café

Leírás

Lehet hangulatos, jó ízű, jó szagú kocsma, ahol találkozhatunk nekünk kedves emberekkel, közben jóféle zene szól és jóféle italokat kóstolhatunk.

Lehet rendezvényház, ahol a legkülönbözőbb koncertek és programok elcsíphetők a punktól a dzsesszig, a bluestól a technóig. Vagy épp lehet – és a Pécsi Est Café csapatának ez a legfontosabb – egyszerűen csak egy jó hely, ahová ezer konkrét dolog miatt, de leginkább „csak úgy” jár le az ember. Mert jó ott. Társadalmi vitaminhiányának kielégítése miatt jár.
Nem is titkolt célunk, hogy szeretnénk egy kicsit adni abból a vendégeinknek, ami sajnos egyre inkább hiányzik a Világból:

„Azt mondják, a bár egy olyan hely, ahol az emberek találkoznak, megosztják egymással, amijük van és hálásak, mert tudják, hogy nincsenek egyedül. Azt hiszem, a hétköznapi emberek megbecsülése számunkra a jövő kulcsa. Tisztában vagyunk vele, hogy nem vagyunk már gyerekek és értjük, hogy az élet nem tart örökké; tudjuk, mit jelent ez.
Ma este a világnak ebben az aprócska zugában, apám bárjában fényesen égnek a lámpák.
Mert végre rájöttünk arra, amit ő nyilván mindig is tudott, ami ilyen egyszerű; az élet nem mindig oszt jó lapokat az embernek, az a fontos, hogy jól játsszuk ki azt a keveset, amit kapunk.”
(Francis Ford Coppola – A Bár, 1999)
Valami ilyesmi szeretne lenni a Pécsi Est Café! Meg persze egy csipet rakendroll…

Elérhetőségeink:
Címünk: 7621 Pécs, Rákóczi út 46, Kereskedők Háza, Római szint
Információs e-mail címünk: info@pecsiestcafe.hu
Facebook profilunk: facebook.com/pecsiestcafe
Postacímünk: Pécsi Est Café – 7601 Pécs, PF. 369.

Jegyelővétel:
PartyZoo jegyiroda: 7621 Pécs, Ferencesek utcája 26.

Nyitvatartás:
Hétfő: zárva
Kedd – Szombat: 20:00 – 05:00
Vasárnap: zárva

Fotó: Csizmadia Bálint

Forrás: Pécsi Est Café

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Pécsi Est Café” értékelése elsőként

Jelenleg épp frissítési munkákat végzünk. Az EZPÉCS a frissítés alatt is üzemel, az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk. A Frissítés néhány napot vesz igénybe.. Elrejtés