Aranykacsa

Leírás

Helyi alapanyagokból, modern technológiával a minőségi gasztronómia és borkultúra jegyében, barátságos környezetben várjuk vendégeinket hétköznapi borozásra, sörözésre, családi és céges étkezésekre, borkóstoló programokra, esküvői és bankett rendezvényeke. Éttermünk három szinten, öt helyiségben szolgál tökéletes helyszínül a legkülönfélébb programok és rendezvények számára.

Az étlapunk színes és változatos. Jellegében megmutatkoznak a magyaros és tradicionális módozatok, de nagy figyelmet szentelünk az innovatív, egészséges és tápláló, modern konyha technológiával készülő étel remekeknek is!

Ételspecialitásaink között természetesen megtalálható a kacsa (tanyasi kacsa, rusztikus sültek) mint tradicionális étel, de vannak szezonális kedvenceink is. Kora nyáron a spárga különlegességek, a nyár utóra pedig igazi meglepetéseket tartogatunk kedves vendégeinknek! Ital specialitásaink között vannak Magyarország legjobb borai és különösen finom koktélok. Minden helyiségünk légkondicionált.
Mozgássérültek számára az akadálymentes közlekedés jelenleg sajnos nem biztosított.

Nyitvatartás:
Hétfő: Zárva
Kedd – Csütörtök: 1130 – 2200
Péntek – Szombat: 1130 – 2400
Vasárnap: 11 30 – 1630

Elérhetőségek:
Cím: 7621 Pécs, Teréz u. 4.
Telefon: +36 (72) 518 – 860
E-mail: aranykacsa@t-online.hu
Forrás: Aranykacsa Restaurant

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Aranykacsa” értékelése elsőként

Jelenleg épp frissítési munkákat végzünk. Az EZPÉCS a frissítés alatt is üzemel, az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk. A Frissítés néhány napot vesz igénybe.. Elrejtés