Főtér

Pécs legszebb terén várunk, nagy terasszal, barátságos kiszolgálással, változatos étel és ital kínálattal! Legyen szó egy jó kávéról délután, vagy a péntek-szombati baráti sörözés-borozásról a Főtér a Te helyed!

A FŐTÉR NAPKÖZBEN KÁVÉZÓ, ESTE BORBÁR! De egész nap igazi pécsi találkozóhely.Ahol a minőség és a színvonal nem azt jelenti, hogy csúcs és megfizethetetlen, csak azt, hogy jó és igenis sokak számára elérhető. Ahol törekszünk a jóra, a minőségre, de nem zárkózunk elefántcsonttoronyba. Együtt alakulunk és egymást alakítjuk. A Főtér a vendégek élettere pár percre, egy órára, egy estére. Ahova mindig vissza lehet térni, ahol ismerősként köszönnek, ahol törzshelyünk lehet.

Ami ehhez kell: kiváló kávé és hozzáértő baristák, egyedülálló borkínálat és segítőkész sommelier-k, különleges pálinkák, de sütemény, szendvics vagy borkorcsolya is. A Főtér ugyan nem étterem, de a bor mellé vannak finom falatok. Van aki tapas-t mond, mások gábliként írtak róla, lehet mezze –a bor mindig társat kíván, hogy kiteljesedjen. Érdemes a Főtérre hangolódni. Laza, dinamikus, minőségi és elérhető, egyszerre pannon és egyszerre mediterrán – ahogy azt csak Pécsett lehet megélni.

Forrás: Főtér

Hogy tetszett ez a bejegyzés?

Kattints a csillagokra és értékelj.

Értékelés 0 / 5. Szavazatok: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Megosztás
by Ezpécs

Pécsi városi magazin, aktuális információkkal, programokkal...

0 Replies to “Főtér”