EZPÉCS

Pécsi Programok, információk, aktualitások…

Corso Hotel Pécs****

Harmónia és elegancia Pécs kulturális negyedében. Barátságos személyzet, nagyszerű árak, valamint kulináris élvezetek kihagyhatatlan kedvezményekkel fűszerezve.  Ha Pécs, akkor Corso Hotel****!

A pécsi szállodák sorában, a kultúra fővárosának szívében nyitotta meg kapuit a Corso Hotel Pécs**** 2010 májusában, mint a város legújabb és legmodernebb, négycsillagos szállodája, amely tökéletes választásnak bizonyul üzleti megbeszélések, családi ünnepek, konferenciához kapcsolódó étkezések, céges rendezvények és esküvők helyszínének.

A butikhotel közvetlenül kapcsolódik a történelmi belvároshoz, melynek központjához, a Széchenyi térhez 10 perces kellemes sétával könnyedén eljuthatunk. A keleti városközpontban található modern Tudásközpont, a lenyűgöző Kodály Konferencia és Koncertközpont, illetve az országosan egyedülálló kulturális attrakció, a Zsolnay Negyed, mindössze 5 perc gyaloglással pillanatok alatt megközelíthető.

A pécsi szálloda kialakításakor az épület külső és belső megjelenésében is különleges hangsúlyt kapott a Zsolnay kerámia.

A hotel három különböző stílusú szobatípust tudhat a magáénak. Az összesen 81 darab otthonos, nagy méretű és nem dohányzó szoba között fellelhetünk Mediterrán, Classic, valamint Trend berendezésű helyiségeket, amelyek garantálják a kényelmes és kellemes környezetben történő pihenést.

Igény esetén, etetőszéket, babaágyat és baba fürdőkádat díjmentesen biztosítunk. Természetesen mozgássérült vendégeinkre is gondoltunk, ezért akadálymentes közlekedést, valamint lifttel jól megközelíthető speciális szobákat biztosítunk számukra. Hotelünkben a család minden tagjára önfeledt pihenés vár. Kutyabarát hotel lévén a család kedvencét is hatalmas szeretettel látjuk.

Az Üzleti utazók részére tökéletes választást jelenthet a hotel, hiszen a városban, az egyedülállóan komplex szolgáltatások, a szálloda teljes területén ingyenesen használható WIFI, továbbá Business Center biztosítják a munkához és kikapcsolódáshoz szükséges komfortot.

Konferenciák és egyéb céges események számára szekcionálható, modern kialakítású, továbbá technikailag kiválóan felszerelt konferenciatermek állnak rendelkezésre. A termek befogadó képessége maximum 200 fős rendezvényeknek tud helyet biztosítani.

A kulináris élvezeteket a szálloda elsőrangú étterme és bárja biztosítja. A Hotel Á la carte étterme hangulatos és színvonalas helyszínt nyújt az ideérkező vendégek jóízű étkezéseinek nap mint nap, azonkívül igény esetén a rendezvények alatt is élvezhetik az ínycsiklandozó ételek nyújtotta élvezeteket.

Az Étterem vendégeit minden hétköznap különböző ebéd menü kínálat várja, alkalmanként pedig vacsoraestek és élőzene fokozzák a hangulatot.

Parkolási lehetőségek
Parkolóhely a szállodánkhoz közeli Király Garázsban áll rendelkezésre.
Nyílt parkolási lehetőség a szállodánk melletti utcában (08:00-17:00 közt parkolójegy váltásával), illetve az 5 percre található Tudásközpont parkolójában ingyenesen biztosított.

Telefonszám: 00 36 (72) 421 900

 

Hogy tetszett ez a bejegyzés?

Kattints a csillagokra és értékelj.

Értékelés 5 / 5. Szavazatok: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

Megosztás