pén. aug 23rd, 2019

EZPÉCS

Pécsi Programok, információk, aktualitások…

Adatkezelés

Tisztelt Látogatónk!

Amikor az Ezpécs.hu honlap szolgáltatásait használja, eközben személyes adatait is átadja számunkra.

Személyes adatai (vagyis azok az adatok, amelyek az Ön személyével kapcsolatba hozhatók) két módon kerülhetnek a kezelésünkbe: egyfelől az internetes kapcsolat fenntartásával összefüggésben az Ön által  használt számítógéppel, böngészőprogrammal, internetes címmel, a látogatott oldalakkal kapcsolatos technikai adatok (cookies = sütik, amelyekkel a személyed nem azonosítható) automatikusan képződnek számítógépes rendszerünkben (ezeket bármikor letilthatja böngészőjében), másfelől Ön is megadhatja, amennyiben úgy dönt, megadhatja nevét, e-mail címét, elérhetőségeit vagy más adatait, ha a honlap használata során személyes kapcsolatba kíván lépni velünk, vagy igénybe veszi a honlapunk szolgáltatásait (pld.: hozzászólást ír vagy felhasználói fiókot hoz létre).

Honlapunk kialakítása és üzemeltetése során arra törekszünk, hogy a személyes adatai kezelése csak az Ön önkéntes hozzájárulásával, a honlap szolgáltatásainak igénybevételéhez szükséges mértékben, illetve az Ön rendelkezéseinek megfelelően, egyúttal a hatályos törvényi rendelkezések maradéktalan betartásával történjen.

Az adatait, amelyek a honlapunk látogatásával vagy önkéntes megadásával összefüggésben kerülnek kezelésünkbe, nem adjuk  tovább, kivéve azokat az automatikusan képződő személyes azonosításra nem alkalmas technikai adatokat, melyek a honlap látogatottsági statisztikájával kapcsolatosan az internetes szervert fizikailag üzemeltetőnél keletkeznek.

A honlap üzemeltetése során a Netmask Interactive Kft szerver gépeit vesszük igénybe (https://www.netmask.hu/).
A honlap látogatási statisztikájának rendszeres mérését a Google Analytics végzi (https://analytics.google.com).

Az internetes ügyfél szolgálatunkon – a honlap látogatásával, szolgáltatásainak működésével összefüggésben – kezelt adataihoz kizárólag az adatkezelő munkatársunk, feladata ellátásához, illetve az Ön által igénybe vett szolgáltatás teljesítéséhez, kérdésének, észrevételének megválaszolásához szükséges mértékben fér hozzá. Személyes adatainak, fiókjának törlését, a kezelt személyes adatait bármikor kérheti az info@ezpecs.hue-mail címünkön.

Adatkezelő személye:

Treszkáné Vinkó Gabriella
Tel: 06 20 324 3185
E-mail: info@ezpecs.hu

Ha kérdést szeretne feltenni vagy meg kívánja osztani velünk véleményét, ezt a 06 20 324 3185-ös telefonszámon, az info@ezpecs.hu e-mail cimünkön ill. kapcsolatfelvételi oldalunk űrlapját használva teheti meg.