Adatkezelés

Tisztelt Látogatónk!

Amikor az Ezpécs.hu honlap szolgáltatásait használja, eközben személyes adatait is átadja számunkra.

Személyes adatai (vagyis azok az adatok, amelyek az Ön személyével kapcsolatba hozhatók) két módon kerülhetnek a kezelésünkbe: egyfelől az internetes kapcsolat fenntartásával összefüggésben az Ön által  használt számítógéppel, böngészőprogrammal, internetes címmel, a látogatott oldalakkal kapcsolatos technikai adatok (cookies = sütik, amelyekkel a személyed nem azonosítható) automatikusan képződnek számítógépes rendszerünkben (ezeket bármikor letilthatja böngészőjében), másfelől Ön is megadhatja, amennyiben úgy dönt, megadhatja nevét, e-mail címét, elérhetőségeit vagy más adatait, ha a honlap használata során személyes kapcsolatba kíván lépni velünk, vagy igénybe veszi a honlapunk szolgáltatásait (pld.: hozzászólást ír vagy felhasználói fiókot hoz létre).

Honlapunk kialakítása és üzemeltetése során arra törekszünk, hogy a személyes adatai kezelése csak az Ön önkéntes hozzájárulásával, a honlap szolgáltatásainak igénybevételéhez szükséges mértékben, illetve az Ön rendelkezéseinek megfelelően, egyúttal a hatályos törvényi rendelkezések maradéktalan betartásával történjen.

Az adatait, amelyek a honlapunk látogatásával vagy önkéntes megadásával összefüggésben kerülnek kezelésünkbe, nem adjuk  tovább, kivéve azokat az automatikusan képződő személyes azonosításra nem alkalmas technikai adatokat, melyek a honlap látogatottsági statisztikájával kapcsolatosan az internetes szervert fizikailag üzemeltetőnél keletkeznek.

A honlap üzemeltetése során a Netmask Interactive Kft szerver gépeit vesszük igénybe (https://www.netmask.hu/).
A honlap látogatási statisztikájának rendszeres mérését a Google Analytics végzi (https://analytics.google.com).

Az internetes ügyfél szolgálatunkon – a honlap látogatásával, szolgáltatásainak működésével összefüggésben – kezelt adataihoz kizárólag az adatkezelő munkatársunk, feladata ellátásához, illetve az Ön által igénybe vett szolgáltatás teljesítéséhez, kérdésének, észrevételének megválaszolásához szükséges mértékben fér hozzá. Személyes adatainak, fiókjának törlését, a kezelt személyes adatait bármikor kérheti az info@ezpecs.hue-mail címünkön.

Adatkezelő személye:

Treszka József
Tel: 06 70 265 2078
E-mail: info@ezpecs.hu

Ha kérdést szeretne feltenni vagy meg kívánja osztani velünk véleményét, ezt a 06 70 265 2078-as telefonszámon, az info@ezpecs.hu e-mail cimünkön ill. kapcsolatfelvételi oldalunk űrlapját használva teheti meg.